Om EUROTANK

Gedigent håndværk siden 1962

Hos EUROTANK er vi specialister i konstruktion og fremstilling af CE-mærkede tanke og beholdere i sort stål. Vi holder til i Harlev, vest for Aarhus, hvor både administration og produktion er samlet.

Vi er ordreproducerende, og ca. 60 % af vores produkter ender på vores kunders eksportmarkeder. Derfor har vi stort fokus på at kunne levere beholdere af høj kvalitet, som lever op til både danske og europæiske normer.

Fremstilling af trykbeholdere

Vores primære forretning er fremstilling af trykbeholdere, akkumuleringstanke og andre tøndeformede emner. Vi har en specialiseret viden inden for løsninger til opbevaring af fluida fra både gruppe 1 og 2. Kvaliteten af vores produkter sikrer vi ved at leve op til DS/EN ISO 3834-2:2006 om kvalitetskrav til smeltesvejsning af metalliske materialer i svejseværksteder.

Lidt historie

Virksomheden blev etableret i 1962 som Botax Beholderfabrik A/S, men blev i 90'erne overtaget af Silhorko-Eurowater A/S, hvorefter navnet blev Botax Eurowater. I 2000 blev virksomheden omdøbt til det nuværende Eurotank A/S og blev samtidig omdannet til et aktieselskab med Silhorko-Eurowater A/S som 100 % ejer.

Silhorko-Eurowater er en international virksomhed med speciale i udvikling, fremstilling og salg af komplette løsninger inden for vandbehandling. Vi producerer specialdesignet trykbeholdere for Silhorko-Eurowater som anvendes til fremstilling af drikkevand ved vandværker og procesvand indenfor industrien.

Skal vi svejse din næste beholder?

Kontakt Poul Hastrup-Nielsen og få et tilbud og gratis rådgivning på din næste svejseopgave. 

keyboard_arrow_up