Vi leverer høj kvalitet – hver gang!

Hos EUROTANK sikrer vi, at alle gældende regler og normer for fremstilling af tanke og beholdere overholdes. Vi har et stort fokus på alle de processer som vores produkter gennemgår, og at alt lige fra materialer og medarbejder til de færdige produkter, lever op til de gældende danske og internationale standarder.

Certificerede medarbejdere

Alle medarbejdere hos EUROTANK har igennem træning fået den nødvendige erfaring, der kræves for at kontrollere de processer der arbejdes med. Alle vores svejsere er kvalificeret til smeltesvejsning af stål og certificeret i overensstemmelse med de europæiske kvalifikationsstandarder DS/EN 14732 og DS/EN ISO 9606-1.

CE-mærkede beholdere

Vores tanke og beholdere er CE-mærket. Det er din garanti for at produkterne er fremstillet i overensstemmelse med fælles europæiske krav til sikkerhed, sundhed og miljø.

Trykprøvning

For at garantere tætheden af trykbeholderne, kontrollerer vi alle trykbeholdere i henhold til AT-anvisningen B.4.2 fra April 2003. Alle trykprøvninger udføres med vand.

100 % sporebar komponenter i henhold til PED

Alle komponenter, der anvendes i produktionen af tanke og beholdere, mærkes når de kommer på lager og under selve fremstillingen. Mærkningen sker for at kunne identificere komponenterne ved fremstillingskontrollen, så vi sikrer mindre fejlmargin og samme høje produktkvalitet hver gang. Produktet mærkes i henhold til AT-vejledningen nr. 2.1.0.1 om dokumentation til trykbærende anlæg.

De enkelte dele mærkes i henhold til følgende standarder:

Metalliske materialer: DS/EN 10204
Ufyrede trykbeholdere: EN 13445
Plader: EN 10028-2
Rør: DIN 17175 og DIN 1629
 

Certificeringer

EUROTANK er certificeret i henhold til EN3834-2 g ISO 9001.

Alle svejseprocedure er udarbejdet udfra DS/EN ISO 15614-1, DS/EN 13445-4, DS/EN 13480-4 og AD 2000 Merkblätter HP2/1 og verificeret af tredjepartsorganisation. Inspektion og prøvning svejsesømme udføres af en uafhængig tredjepartsorganisation.

ISO 3834-2

Kvalitetskrav vedrørende smeltesvejsning af metalliske materialer

Download certifikat

ISO 9001

Kvalitetssystem vedrørende fremstilling af tanke og beholder i metal

Download certifikat

Modul D bek.nr. 190

Egenkontrol vedrørende indretning m.v. af trykbærende udstyr.

Download certifikat

Skal vi svejse din næste beholder?

Kontakt Poul Hastrup-Nielsen og få et tilbud og gratis rådgivning på din næste svejseopgave. 

keyboard_arrow_up